Vanavond op tv: Atlético Madrid - Juventus (Champions League), docu De schuldmachine en meer

Vanavond op tv: Atlético Madrid - Juventus (Champions League), docu De schuldmachine en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 september

Kijktip :

Het circus van de Champions League trekt vanavond verder door Europa. Op Veronica belanden we in Madrid, waar Atlético het gaat opnemen tegen Juventus. Verder is onder meer de documentaire De schuldmachine te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Inspector Morse: start seizoen 7

RTL 8
RTL 8
20:30 uur

Ondanks het feit dat de Britse detectiveserie Inspector Morse al in 1987 begon, is de inspecteur nog altijd onverminderd populair. Ook in Nederland, want vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van Inspector Morse uit, dat voor het eerst in 1993 te zien was. Hierin stuit de inspecteur op een duister zaakje: een ziekenhuisdirecteur is vermoord, en al snel is een steenrijke zakenman de hoofdverdachte.


Live: Atlético Madrid - Juventus (Champions League)

Veronica
Veronica
20:30 uur

Eén van de mooiste affiches van de eerste speelronde in de Champions League is de clash tussen Atlético Madrid en Juventus, die vanavond wordt gespeeld in de Spaanse hoofdstad. Twee absolute topploegen, die zich afgelopen zomer behoorlijk hebben versterkt. Beide clubs trokken een wonderkind aan: João Félix vertrok naar 'Atléti', terwijl Ajacied Matthijs de Ligt overstapte naar 'Juve'. Kan De Ligt zich herstellen van een matig begin?


Docu: De schuldmachine

NPO 3
NPO 3
21:20 uur

Steeds meer jongeren zitten diep in de schulden, die hun toekomst ernstig bedreigen. In de documentaire De schuldmachine is te zien hoe Willem Los hen te hulp schiet. Los was jarenlang manager debiteurenbeheer en werkt sinds enkele jaren als vrijwilliger bij ONSbank. Dit initatief wil jongeren op persoonlijke en artistieke wijze leren hoe ze een nieuw perspectief kunnen vinden en zich op die manier uit de schulden kunnen werken.


Het mooiste meisje van de klas: model met burn-out

NPO 1
NPO 1
22:20 uur

Achter het onberispelijke uiterlijk van 'het mooiste meisje van de klas' gaat vaak een hartverscheurend verhaal schuil. In deze aflevering van Het mooiste meisje van de klas maken we kennis met de exotische schoonheid Sharon Mafficioli del Castelletto, die naar Milaan vertrok om model te worden. Ze keerde echter al snel terug, want in Nederland hadden ze haar hulp nodig: haar broer was verslaafd en haar nichtje overleed. Toen kreeg Sharon zelf echter een burn-out.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Atlético Madrid - Juventus (Champions League), docu De schuldmachine en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV