Zangeres Maan krijgt donderdag feestelijk bezoek in Chantals Pyjama Party

Zangeres Maan krijgt donderdag feestelijk bezoek in Chantals Pyjama Party
Chantal Janzen gaat ook langs bij Alex Klaasen

Kijktip :

Morgen (donderdag 19 september) gaat Chantal Janzen wederom bij twee bekende Nederlanders langs in Chantals Pyjama Party. Na een dag vol openhartige gesprekken en hilarische momenten is het tijd voor een pyjamaparty, dit keer onder meer bij zangeres Maan.

Karaoke
Maan de Steenwinkel (zoals ze voluit heet) is uitgegroeid tot één van de populairste zangeressen van Nederland sinds ze The Voice of Holland won in 2016. Ze is nog altijd dolverliefd op dj Tony Junior, die op zijn beurt ook de nodige successen boekt. Maan is een groot liefheber van karaoke, en tijdens de pyjamaparty die door Janzen is georganiseerd wordt er dan ook fanatiek gezongen.

Acteur en cabaretier
Alex Klaasen is bekend als acteur en cabaretier, die doorbrak met zijn verschijning in programma's als Kopspijkers en Gooische Vrouwen. Zijn grote liefde is echter het theater. Elk jaar is Klaasen wel te zien in een nieuwe theatershow, die hem al meerdere prijzen opleverden - bijvoorbeeld voor zijn rol in de musical Toon, over Toon Hermans. Tijdens zijn pyjamaparty blijft de deurbel maar gaan.

Chantals Pyjama Party is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Maan krijgt donderdag feestelijk bezoek in Chantals Pyjama Party of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV