First Dates krijgt Valentijn-uitzending met bekende Nederlanders

First Dates krijgt Valentijn-uitzending met bekende Nederlanders
Giel Beelen bedankt voor de eer

Nieuws :

First Dates wordt voor Valentijn in een nieuw jasje gestoken, met bekende Nederlanders als kandidaten. Dit heeft een woordvoerder van BNNVARA bevestigd nadat Giel Beelen het nieuws bekendmaakte. Het is de eerste keer dat het restaurant gevuld wordt met bekende sterren die op blind date gaan.

Giel Beelen onthult nieuws
Het gaat om een speciale Valentijn-uitzending van het programma, waarin eenmalig BN’ers op een eerste date gaan met een onbekende. De opnames vinden plaats in december. Giel Beelen kwam vandaag naar buiten met dit nieuws, omdat hij is gevraagd voor het programma.

'Uitgelachen'
Beelen voelt echter niet veel voor deelname aan First Dates. “Ik heb die gast echt uitgelachen aan te telefoon.” Beelen leest in de video hierboven de hele e-mail voor die hij als uitnodiging voor het liefdesprogramma heeft gekregen. Zo zou hij 750 euro krijgen voor deelname en wordt er nog gekeken naar de mogelijkheid om een goed doel te steunen. Jeroen Latijnhouwers doet nog een poging om hem over te halen, maar tevergeefs.

De Valentijn-uitzending van First Dates met bekende Nederlanders wordt 14 februari 2020 uitgezonden op NPO 3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op First Dates krijgt Valentijn-uitzending met bekende Nederlanders of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV