Vanavond op tv: PSV - Sporting Portugal en Rangers - Feyenoord (Europa League) en meer

Vanavond op tv: PSV - Sporting Portugal en Rangers - Feyenoord (Europa League) en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 19 september

Kijktip :

Ajax begon de Champions League met een heerlijke 3-0 overwinning op Lille, en vanavond hopen PSV, Feyenoord en AZ dit voort te zetten in de Europa League. PSV en Feyenoord zie je op RTL 7, voor de wedstrijd van AZ moet je uitwijken naar FOX Sports. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 19 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - Sporting Portugal (Europa League)

RTL 7
RTL 7
18:55 uur

Vorig jaar speelde PSV als kampioen van Nederland nog in de Champions League, dit jaar moet het na het verlies tegen FC Basel in de voorronde van het kampioenenbal genoegen nemen met een plek in de Europa League. Ook daarin wachten echter aansprekende tegenstanders. In de eerste wedstrijd nemen de Eindhovenaren het bijvoorbeeld op tegen Sporting Portugal. Ook Rosenborg BK en LASK Linz, allebei nog actief in de voorronde van de Champions League, zitten bij PSV in de groep.


Chantals Pyjama Party: onder anderen Maan

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Tussen al het voetbalgeweld door organiseert Chantal Janzen vanavond weer twee hilarische pyjamaparty's voor twee BN'ers. Janzen is in deze aflevering te gast bij zangeres Maan de Steenwinkel, wiens carrière een behoorlijke vlucht heeft genomen sinds ze The Voice of Holland in 2016 won. Tijdens het slaapfeestje kan Maan eindelijk haar karaoke-skills demonstreren. Bij het feestje van acteur en cabaretier Alex Klaasen blijft de deurbel maar gaan.


MAX Masterclass: criminele brein

NPO 1
NPO 1
20:40 uur

Vanavond is de laatste aflevering van MAX Masterclass te zien op NPO 1. Hierin ontleedt neuroloog Erik Scherder het brein van een crimineel, dat in veel opzichten verschilt van een 'normaal' brein. Er zijn namelijk vier hersenfuncties die anders zijn bij een crimineel: empathie, remming, angst en woede. Scherder vertelt wat er precies gebeurt bij woede: waarom gaan mensen bijvoorbeeld helemaal door het lint in het verkeer?


Live: Rangers - Feyenoord (Europa League)

RTL 7
RTL 7
21:00 uur

Vanavond staat de wedstrijd tussen Rangers en Feyenoord niet alleen in het teken van de terugkeer van Feyenoord op het Europese toneel. De gisteren overleden Fernando Ricksen, die jarenlang voor Glasgow Rangers speelde, wordt voor het begin van de wedstrijd ook herdacht. Daarna zal Feyenoord zich echter moeten focussen op het binnenhalen van de drie punten, die hard nodig zal hebben in een groep met FC Porto en BSC Young Boys.


Docu: Conversatie met Romy Schneider

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

In de jaren vijftig, zestig en zeventig groeide de Duitse actrice Romy Schneider uit tot één van de grootste Europese filmsterren. Haar carrière begon flitsend met de zeer succesvolle Sissi-reeks, maar in de jaren zestig speelde ze steeds vaker fraaie, volwassen rollen. Zo was ze onder meer te zien in Orson Welles' The Trial, het voor zes Oscars genomineerde The Cardinal, de comedy's Good Neighbor Sam en What's New Pussycat? en de erotische thriller La Piscine. In deze docu blikt journaliste Alice Schwarzer terug op een spraakmakend interview met Schneider.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PSV - Sporting Portugal en Rangers - Feyenoord (Europa League) en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV