Tweede aflevering Bed & Breakfast: knuffelen met varkens in Noord-Brabant

Tweede aflevering Bed & Breakfast: knuffelen met varkens in Noord-Brabant
B&B-houders beoordelen elkaars onderneming

Kijktip :

Morgen (vrijdag 20 september) staat de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast op het programma. Dit keer gaan de bed & breakfast-eigenaars naar het zuiden des lands, waar ze zullen overnachten in Noord-Brabant en Limburg.

Varkens
De eerste stop is de B&B van Marlieke en Jack, die de bed & breakfast waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten hebben overgekocht. Ze nemen de andere ondernemers mee naar een bijzondere boerderij, waar ze kunnen knuffelen met varkens. Daarna reist het gezelschap door naar Limburg, waar Anita en Peter een oude school hebben omgebouwd tot B&B.

Mergelgrotten
Vanuit de oude school hebben de bezoekers een prachtig uitzicht over de heuvels en de kerk. Anita en Peter nemen hun gasten mee naar de beroemde Mergelgrotten. Tot slot wordt er geslapen en gegeten bij Tim en Nicole. Zij hebben in hun eigen achtertuin een bed & breakfast gebouwd, waarin ze met behulp van een interieurstylist speciale themakamers hebben gecreëerd.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweede aflevering Bed & Breakfast: knuffelen met varkens in Noord-Brabant of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV