Deze week staat Ruben Annink centraal in Beste Zangers

Deze week staat Ruben Annink centraal in Beste Zangers
Andere zangers zingen eerbetoon aan Annink

Kijktip :

De volgende zanger die een eerbetoon krijgt in Beste Zangers is Ruben Annink. In de uitzending van zaterdag 21 september staat hij centraal. Onder anderen Floor Jansen, Henk Poort en Samantha Steenwijk zullen een nummer voor hem zingen.

Beste Singer/Songwriter
Annink verwierf landelijke bekendheid toen hij in 2015 mee deed aan het programma De beste singer/songwriter van Nederland, waar hij tweede werd. Vervolgens heeft hij veel succes met de single 'Terwijl jullie nog bij me zijn', een duet met Ali B. Aan veelzijdigheid heeft Annink geen gebrek: van hiphop tot Nederpop, hij kan het allemaal.

Muzikale avond
Ook deze zaterdag belooft het weer een heerlijk muzikaal avondje te worden. De grote sensatie van dit seizoen van Beste Zangers, Nightwish-zangeres Floor Jansen, zingt een Engelstalige versie van het nummer 'Van de liefde weet ik niets' voor Annink. Verder zingt YouTube-ster Emma Heesters een eigen versie van 'Wie hij was'.

De aflevering van Beste Zangers met Ruben Annink is op zaterdag 21 september om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze week staat Ruben Annink centraal in Beste Zangers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier