Briljante film The Wolf of Wall Street zaterdag te zien op RTL 7

Briljante film The Wolf of Wall Street zaterdag te zien op RTL 7
Fantastische comedy van Martin Scorsese

Kijktip :

De geniale regisseur Martin Scorsese staat niet bepaald bekend om zijn comedy's, maar met The Wolf of Wall Street leverde hij misschien wel de beste comedy van dit decennium af. Zaterdagavond zie je de drie uur durende film op RTL 7.

Het verhaal
In de jaren tachtig is de aandelenhandel in de Verenigde Staten volledig gek geworden. De verpersoonlijking van die gekte is Jordan Belfort (gespeeld door Leonardo DiCaprio), die zichzelf in hoog tempo omhoog heeft gewerkt in het wereldje. Dat is echter niet helemaal volgens het boekje gegaan: samen met zijn vriend Donnie Azoff (Jonah Hill) heeft hij door op grote schaal fraude te plegen een fortuin verworven. Ze leiden een excentriek leven, maar ondertussen heeft de FBI ze op de korrel.

Adrenalinestoot
The Wolf of Wall Street voelt als één lange adrenalinestoot van drie uur. DiCaprio en Hill belanden van het ene gestoorde avontuur in het andere, alles met vaste hand geregisseerd door Scorsese. Zoals gezegd staat hij niet bekend om zijn comedy's (hoewel hij ook het prachtige After Hours maakte), maar zijn gebrek aan ervaring is nergens te bekennen. De beeldschone actrice Margot Robbie brak met deze film door: ze geeft zich letterlijk en figuurlijk helemaal bloot. De film kreeg vijf Oscarnominaties, onder meer voor Beste Acteur en Beste Regie.

De film The Wolf of Wall Street (2013) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is op zaterdag 21 september om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Briljante film The Wolf of Wall Street zaterdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV