Nieuw seizoen Vtwonen weer verliefd op je huis begint zondag

Nieuw seizoen Vtwonen weer verliefd op je huis begint zondag
Kunnen de stylisten van een huis weer een thuis maken?

Kijktip :

Op zondag 22 september begint een nieuw seizoen van het woningprogramma Vtwonen weer verliefd op je huis. Kees Tol gaat samen met een team van interieurstylisten aan de slag om mensen zich weer thuis te laten voelen in hun eigen huis.

Compromissen
De stellen die in Vtwonen weer verliefd op je huis vereerd worden met een bezoekje hebben één groot probleem: hoe woonsmaak ligt zo ver uit elkaar dat ze maar een compromis hebben gesloten waar niemand vrolijk van wordt. Zo ook bij Bart en Marieke. Ze hebben een schitterend huis op een mooie plek, maar kunnen binnen maar geen sfeer creëren. De grote ramen maken het extra moeilijk.

Verbouwen
Het koppel denkt na over een verbouwing, bijvoorbeeld het laten installeren van een nieuwe keuken of het doorbreken van een muur. In hun gezin hebben ze de rust gevonden na de komst van twee mooie jongens, maar in huis is die rust nog in geen velden of wegen te bekennen. Wellicht kan de stylist van Vtwonen er met een frisse blik voor zorgen dat de rust wordt gevonden.

Het nieuwe seizoen van Vtwonen weer verliefd op je huis is vanaf zondag 22 september wekelijks om 18.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Vtwonen weer verliefd op je huis begint zondag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV