Reisserie Great Indian Railway Journeys begint zondag op België Eén

Reisserie Great Indian Railway Journeys begint zondag op België Eén
Met de trein door India

Kijktip :

Het programma Rail Away was een groot succes op de Nederlandse tv, en fans van dat programma kunnen zich vanaf zondag onderdompelen in Great Indian Railway Journeys. Hierin neemt Michael Portillo je mee op een prachtige treinreis door India.

Gratis keuken
Journalist, mediapersoonlijkheid en voormalig politicus Portillo gebruikt George Bradshaws Handbook of Indian, Foreign and Colonial Travel uit 1913 als leidraad tijdens zijn reis. De eerste etappe gaat van Amritsar naar Shimla. Onderweg steekt Portillo de handen uit de mouwen in de grootste gratis keuken ter wereld en volgt hij dezelfde route als de miljoenen migranten tijdens de deling van Brits-Indië.

Danspasjes
Zijn reis gaat verder naar Punjab, waar Portillo zijn outfit verfraait met een aantal Indische elementen. Hij durft zelfs een paar bhangra-danspasjes te wagen. Vervolgens bezoekt hij in Ludhiana een medische universiteit voor meisjes, om zich vervolgens te verdiepen in Chandigarh, een fraai staaltje moderne architectuur. Ook vangt Portillo een eerste glimp op van het imposante Himalaya-gebergte.

De reisserie Great Indian Railway Journeys is vanaf zondag 22 september wekelijks rond 21.55 uur te zien op België Eén.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reisserie Great Indian Railway Journeys begint zondag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV