Vanavond op tv: finale The Voice Senior, docu Stacey Dooley over IS-bruiden en meer

Vanavond op tv: finale The Voice Senior, docu Stacey Dooley over IS-bruiden en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 20 september

Kijktip :

Vanavond staat de finale van The Voice Senior alweer voor de deur. Wie mag zich dit keer de beste seniorenzanger van Nederland noemen? Verder onder meer een heftige docu over IS-bruiden van Stacey Dooley. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 20 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Stacey Dooley Meets the IS Brides

NPO 3
20:25 uur

In deze schokkende documentaire gaat de Britse programmamaker Stacey Dooley in gesprek met westerse vrouwen die zich bij IS hebben aangesloten, de zogeheten "IS-bruiden". Ze hebben huis en haard achtergelaten om zich te bekeren tot de radicale islam. Nu Islamitische Staat bijna is verslagen, zitten veel van die vrouwen - samen met zo'n 8000 kinderen - in Syrische kampen en gevangenissen. Sommigen zijn nog steeds IS-aanhangers, anderen willen gewoon naar huis.


Finale: The Voice Senior

RTL 4
20:30 uur

Het is zover: vanavond staat de finale van The Voice Senior op het programma. Coaches Frans Bauer, Ilse DeLange, Marco Borsato en Angela Groothuizen hebben in de afgelopen weken hun kandidatenselectie steeds kleiner zien worden, tot het punt waarop elk team nog twee kandidaten in de strijd heeft. De finalisten zijn: IJsbrand van Belleghem en Klaas van der Veen (team Frans), Ruud Hermans en Joke Tromp (team Ilse), Steve Yocum en René van der Wel (team Marco) en Eddie Taylor en Bruno Lord (team Angela).


Nederland tussen de oorlogen: vreemdelingen

NPO 2
21:05 uur

In deze aflevering van Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen werpt presentator Hans Goedkoop een blik op de vele immigranten in Nederland in de jaren dertig. Aan het begin van de twintigste eeuw overspoelde een golf van Belgen, Duitsers, Chinezen Surinamers ons land, die allemaal met open armen werden ontvangen. Toen veel Joden vanuit Duitsland onze kant op kwamen in de jaren dertig, gingen de grenzen echter dicht.


Bed & Breakfast: knuffelsessie met varkens

NPO 1
21:35 uur

In de tweede aflevering van Bed & Breakfast gaan de ondernemers bij elkaar op bezoek in Noord-Brabant en Limburg. De eerste stop is de bed & breakfast van Marlieke en Jack, die de b&b waar ze ooit hun huwelijksnacht hebben doorgebracht hebben overgenomen. Zij gaan met hun gasten naar een knuffelsessie met varkens. Verder bezoekt het gezelschap ook Anita en Peter, die een oude school ombouwden tot bed & breakfast, en Tim en Nicole, die een b&b in hun achtertuin hebben.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale The Voice Senior, docu Stacey Dooley over IS-bruiden en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV