Frits Wester voorlopig niet op tv vanwege alcoholproblemen

Frits Wester voorlopig niet op tv vanwege alcoholproblemen
Tanende gezondheid vanwege alcohol

Nieuws :

Frits Wester raakte enkele weken geleden al flink in opspraak toen hij schijnbaar dronken op tv verscheen. Sindsdien is hij niet meer te zien geweest bij RTL Nieuws, en dat zal voorlopig ook zo blijven: de presentator heeft "aan alcohol gerelateerde" gezondheidsproblemen.

Moe
Na het incident, waarbij Wester de rechtszaak tegen Geert Wilders moest duiden maar bijzonder onsamenhangend overkwam, beweerde de presentator eerst dat hij gewoon erg moe was. Dit zou komen doordat hij net gereisd had en vlak voor zijn item in het RTL Nieuws een dutje gedaan zou hebben, waardoor hij slecht voorbereid voor de camera verscheen.

Rust
Nu erkent Wester echter dat er wel degelijk een alcoholprobleem is, waardor zijn gezondheid wat achteruit is gegaan. Hierdoor zal hij de komende tijd een rustperiode inlassen. Wester was overweldigd door de vele reacties die op de uitzending volgden en zegt hierover het volgende: "Ik neem de bezorgdheid van RTL en de kijker zeer serieus. Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren."

Bekijk hieronder de beelden van Frits Wester.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester voorlopig niet op tv vanwege alcoholproblemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV