Portret van Femke Halsema in tweede aflevering Door andere ogen

Portret van Femke Halsema in tweede aflevering Door andere ogen
Omstredem Amsterdamse burgemeester staat centraal

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Door andere ogen staat de omstreden Amsterdamse burgemeester Femke Halsema centraal. Een aantal goede bekenden van Halsema vertelt over haar. Wie is ze en hoe zit het met haar huidige situatie?

Privéproblemen
Halsema is de afgelopen week behoorlijk onder vuur komen te liggen. Eerst werd haar zoon al gearresteerd met een wapen op zak, nu is gebleken dat dat wapen van haar man is - die inmiddels is aangeklaagd voor verboden wapenbezit. Halsema's man gaf bovendien een openhartig interview, waarin hij ook bijzondere uitlatingen deed over hun relatie.

Persoon en burgemeester
In Door andere ogen schetsen een aantal goede bekenden van Halsema een beeld van de persoon én de burgemeester. Aan het woord komen haar beste vriendin Antoinette Beumer, Parool-journalist Ruben Knoops (die haar nauwgezet volgt), haar oud-docent criminologie Frank Bovenkerk en de stadsdeelvoorzitter van het centrum van Amsterdam, Mascha ten Bruggencate.

De aflevering van Door andere ogen over Femke Halsema is op maandag 23 september om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Door andere ogen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Portret van Femke Halsema in tweede aflevering Door andere ogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV