Uitreiking FIFA-awards maandag live te zien op NPO 3

Uitreiking FIFA-awards maandag live te zien op NPO 3
Gaat Virgil van Dijk er met de hoofdprijs vandoor?

Kijktip :

Op maandag 23 september worden de FIFA-awards uitgereikt in Milaan, Italië. Er zijn maar liefst drie Nederlanders die kans maken op een prijs, maar de meeste ogen zullen gericht zijn op Virgil van Dijk, die kans maakt op de prijs voor Voetballer van het Jaar.

Liverpool
Van Dijk kende een fantastisch jaar met Liverpool, waarmee hij de Champions League won en - nipt - naast de Engelse Premier League-titel greep. Hij werd al uitgeroepen tot Europees Voetballer van het Jaar, en net als toen zijn Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook nu zijn medegenomineerden. Op de shortlist met tien namen stonden eerder ook Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt nog.

Vrouwenvoetbal
Nederland doet het uitstekend in het vrouwenvoetbal, en dat blijkt ook uit de nominaties daar. Bondscoach Sarina Wiegman is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de prijs Coach van het Jaar, terwijl Sari van Veenendaal kans maakt op de prijs voor Keeper van het Jaar. De presentatie is in handen van onder anderen Ruud Gullit. De uitzending wordt live ondertiteld.

De uitreiking van de Best FIFA Football Awards is op maandag 23 september vanaf 20.25 uur live te zien op NPO 3. Je kunt daarna de uitreiking van de Best FIFA Football Awards terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Uitreiking FIFA-awards maandag live te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV