Seizoen 9 van American Horror Story begint maandag op FOX

Seizoen 9 van American Horror Story begint maandag op FOX
Throwback naar de jaren tachtig

Kijktip :

De jaren tachtig waren de hoogtijdagen van de zogeheten 'slasher'-film, het horrorgenre dat enorm populair werd na de release van Halloween in 1978. Ook in het nieuwste seizoen van American Horror Story, dat zich in 1984 afspeelt, zitten veel slasher-elementen.

Succes
American Horror Story is inmiddels al acht seizoenen lang een enorm succes, mede dankzij schitterende gast- en bijrollen van grote namen als Lady Gaga, Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Bassett en James Cromwell. De serie heeft inmiddels een hele rits Emmy's geworden, maar wordt het nieuwe seizoen net zo goed als de voorgaande?

Seriemoordenaar
Alles wijst erop dat het een heerlijk nostalgisch seizoen wordt, want de ondertitel is niet voor niets 1984. Niet geheel toevallig het jaar waarin de legendarische film A Nightmare on Elm Street uit kwam, waar American Horror Story deels schatplichtig aan is. In dit seizoen zijn alle vertrouwde slasher-elementen aanwezig, van een zomerkamp tot tieners en een seriemoordenaar.

Het nieuwe seizoen van American Horror Story is vanaf maandag 23 september wekelijks om 23.00 uur te zien op FOX. Lees hier waar je FOX bij jouw tv-aanbieder kunt vinden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 9 van American Horror Story begint maandag op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen