Topper PSV - Ajax live op tv

Topper PSV - Ajax live op tv
Nummer 2 vs. nummer 1

Sport :

Op zondag 22 september spelen PSV en Ajax de eerste eredivisietopper van het seizoen tegen elkaar in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting

Koplopers
De nummers twee en één van het afgelopen seizoen zijn ook in de huidige stand de runner-up en koploper. PSV en Ajax hebben zelfs een wedstrijd minder gespeeld dan achtervolgers FC Twente en Vitesse. Die inhaalduels staan komende woensdag op het programma.

Malen in vorm
Eerst is er zondag de topper tussen het PSV van man-in-vorm Donyell Malen en het Ajax dat de Champions League-groepsfase afgelopen dinsdag succesvol startte met een 3-0 zege tegen de Franse nummer twee Lyon.

Voorbeschouwing
De laatste twee edities van PSV - Ajax eindigden in 3-0. Hoe het dit seizoen verloopt, is vanaf 15.30 uur te zien op FOX Sports 1. Dan begint de uitgebreide voorbeschouwing. Ook tussen 10.00 en 12.00 uur is een vooruitblik op de topper in Goedemorgen Eredivisie.

PSV - Ajax is zondag 22 september om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting van PSV - Ajax.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Topper PSV - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV