Sprankelende film Rocketman vanaf nu thuis te streamen

Sprankelende film Rocketman vanaf nu thuis te streamen
Een ode aan Elton John die je laat zweven!

Kijktip :

Rocketman is vanaf nu thuis te kijken. De film over de legendarische zanger Elton John bracht het bioscooppubliek in extase! Naast een geweldig en ontroerend verhaal, zit deze film vol glitters, veren en de grootste hits van de zanger. En daarom verdient deze rockmusical een dikke vijf sterren! Lees hier onze filmrecensie van Rocketman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

The bitch is back!
De film volgt het bijzondere verhaal van Reginald Dwight. Een verlegen mannetje, maar wel een geniaal talent op de piano. Maar die Reginald, wie moet dat dan zijn? Dat verlegen pianojongetje waar we het over hebben, is later uitgegroeid tot één van de succesvolste, bekendste en uitbundigste popartiesten in de hele muziekwereld. 'Reggie' werd later namelijk bekend onder de naam Elton John.

Taron Egerton, Bryce Dallas Howard en Richard Madden in de film Rocketman

Niet alleen voor fans
Rocketman is een bijzondere muziekbiografie over het leven van Elton John. Een enorme aanrader, dit visuele meesterwerk, met fantastische kostuums, prachtig acteerwerk (Taron Egerton) en ijzersterke muziek. Zo komen onder meer de nummers 'Tiny Dancer' en het prachtige 'Your Song' voorbij. Een topproductie, die volgend jaar misschien wel mee gaat dingen naar de belangrijkste Oscars.

Rocketman streamen
Sinds afgelopen week is Rocketman dus te streamen op iTunes, Pathé Thuis en Google Play. Prijzen voor het aankopen van de film liggen ongeveer op 13 euro voor SD en 15 euro voor HD: dan kun je Rocketman zo vaak terugzien als je wilt. Op Bol.com kun je de dvd en blu-ray van Rocketman nu ook al bestellen.

Rocketman is vanaf nu online streamen als je deze aankoopt op iTunes, Pathé Thuis of Google Play. Bekijk hier het overzicht waar je Rocketman kunt streamen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sprankelende film Rocketman vanaf nu thuis te streamen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV