Dinsdag begint Iris en de 12 dates op Net 5

Dinsdag begint Iris en de 12 dates op Net 5
Succesvol pianiste op zoek naar de ware liefde

Kijktip :

Ook mooie mensen hebben soms grote moeite om de ware liefde te vinden. Iris Hond is een prachtige vrouw van 32, maar ze heeft grote moeite om de ware liefde te vinden. Hoe komt dat toch? Is ze misschien te kieskeurig? In Iris en de 12 dates hoopt ze eindelijk de ware Jacob tegen te komen.

Psycholoog
Die zoektocht hoeft Iris niet alleen te volbrengen, want ze krijgt hulp van een psycholoog. Iris gaat met twaalf verschillende mannen op een 'blind date' in de hoop dat hiertussen haar grote liefde zit. Als de date is afgelopen, is het voor Iris echter nog niet klaar: elk afspraakje wordt geëvalueerd met psycholoog Lennart Klipp, die op een afstandje heeft meegekeken.

Nieuwe inzichten
Klipp analyseert haar ontmoetingen en probeert de persoonlijke ontwikkeling van Iris te stimuleren. Welke obstakels treft ze tijdens het daten? Met nieuwe inzichten gaat Iris naar de volgende date. In de eerste aflevering vertrekt de pianiste naar het kustplaatsje Bergen, waar ze begint aan haar datingavontuur. Ze ontmoet drie mannen: de actieve vijftiger David, de knappe Sietse en de Afrikaanse prins Randy.

Het realityprogramma Iris en de 12 dates is vanaf dinsdag 24 september wekelijks om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Iris en de 12 dates terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV