Vanavond op tv: André Hazes in Waar is de Mol?, portret Femke Halsema in Door andere ogen en meer

Vanavond op tv: André Hazes in Waar is de Mol?, portret Femke Halsema in Door andere ogen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 september

Kijktip :

Een gevarieerde tv-avond, vanavond. Van een portret van de omstreden burgemeester van Amsterdam tot een openhartige volkszanger in Waar is de Mol? en de start van een nieuw seizoen van een populaire horrorserie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Door andere ogen: Femke Halsema

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Zelden was een Amsterdamse burgemeester zo negatief in het nieuws als Femke Halsema in de afgelopen weken. Een zoon die met een wapen rondzwaait en een loslippige echtgenoot hebben haar imago behoorlijk op zijn kop gezet. Maar wie is Femke Halsema écht? Vanavond wordt in Door andere ogen een portret geschetst van de politica door mensen die haar goed kennen, zoals vriendin Antoinette Beumer en haar oud-docent criminologie Frank Bovenkerk.


Live: Uitreiking FIFA Awards

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Gaat Virgil van Dijk vanavond opnieuw een prijs aan zijn indrukwekkende palmares toevoegen? De Nederlandse verdediger van Liverpool is één van de drie genomineerden voor de prijs van Voetballer van het Jaar, samen met Lionel Messi (Barcelona) en Cristiano Ronaldo (Juventus). Er zijn nog twee Nederlanders genomineerd: Sari van Veenendaal kan Beste Keeper van het vrouwenvoetbal worden, terwijl Sarina Wiegman daar kans maakt op de prijs voor Beste Coach. Vanavond zie je het in de live-uitzending van de FIFA Awards.


Docu: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk

NPO 2
NPO 2
20:55 uur

Vier jaar geleden was het zover: toen kochten het Parijse Louvre en het Amsterdamse Rijksmuseum gezamenlijk de portretten van Marten en Oopjen, geschilderd door Rembrandt van Rijn. Vrolijkheid en trots alom, maar achter de schermen ging het er allemaal wat minder vriendelijk aan toe. In de documentaire Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk is te zien hoe 'het Rijks' er alles aan deed om de twee portretten zelf in handen te krijgen. Nederland en Frankrijk raakten verwikkeld in een verwoede strijd.


Waar is de Mol? met André Hazes

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Niet alleen de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema is de laatste tijd veel in het nieuws. Ook volkszanger André Hazes jr. vult de roddelpagina's vanwege zijn (vermeende) relatieproblemen met Monique Westenberg. Vanavond zal hij in een nieuwe aflevering van Waar is de Mol? openhartig vertellen over zijn carrière en privéleven. Hij gaat samen met enkele van zijn bandleden echter ook lol maken met een optreden op het muzikale eiland Cuba.


Nieuw: American Horror Story seizoen 9

FOX
FOX
23:00 uur

American Horror Story was in 2011 voor het eerst te zien, en sindsdien is de horrorserie uitgegroeid tot één van de populairste series van het moment. Elk seizoen vertelt een ander verhaal in een andere tijd, maar enkele acteurs keren telkens terug (zoals de iconische, tweevoudige Oscarwinnares Jessica Lange). Het negende seizoen, dat vanavond van start gaat, speelt zich af in het jaar 1984: een tijd van onbezorgde tieners, zomerkampen én ongure moordenaars. Het belooft een echt 'slasher'-seizoen te worden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: André Hazes in Waar is de Mol?, portret Femke Halsema in Door andere ogen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV