Fijne actiefilms RED en RED 2 dinsdag te zien op Veronica

Fijne actiefilms RED en RED 2 dinsdag te zien op Veronica
Gerenommeerde acteurs hebben het grootste plezier

Kijktip :

Morgenavond (dinsdag 24 september) zendt Veronica achtereenvolgens de fijne actiefilms RED en RED 2 uit. De verhaaltjes mogen misschien niet al te veel om het lijf hebben, er is wél een indrukwekkend acteursensemble opgetrommeld. En dat is altijd genieten.

Het verhaal
In de eerste film maken we kennis met de voormalige geheim agent Frank Moses (gespeeld door Bruce Willis), die ontdekt dat de huidige CIA-directeur hem en zijn complete voormalige team van 'elite killers' wil uitschakelen. Hij brengt de gepensioneerde agenten bij elkaar, die de handen ineen slaan om hun aanvallers telkens voor te blijven. Ook in de tweede RED-film krijgt Frank een vervelende sitautie voor de kiezen: hij wordt ervan beschuldigd een kernwapen naar de Sovjet-Unie te hebben gesmokkeld tijdens de Koude Oorlog.


Sterrenparade
Zelden kwam er in een actiefilm - wellicht met uitzondering van de Expendables-reeks - zo'n sterrenparade voorbij. Anders dan in de Expendables-films hebben we hier echter te maken met gerenommeerde, gerespecteerde acteurs die niet bekend staan om hun knokfilms. Een greep uit het geweldige ensemble: Bruce Willis, Morgan Freeman (RED), John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Brian Cox, Richard Dreyfuss (RED), Ernest Borgnine (RED), Anthony Hopkins (RED 2), Catherine Zeta-Jones (RED 2) en David Thewlis (RED 2).

De film RED (2010) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 24 september om 20.30 uur te zien op Veronica. Aansluitend is RED 2 (2013), beoordeeld met een 6,6 op IMDb, vanaf 22.45 uur te zien op dezelfde zender.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fijne actiefilms RED en RED 2 dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV