Laatste aflevering Ik wil een kind dinsdag te zien op NPO 3

Laatste aflevering Ik wil een kind dinsdag te zien op NPO 3
Lauren Verster blikt terug op bijzondere verhalen

Kijktip :

In het programma Ik wil een kind volgde programmamaakster Lauren Verster zo'n twee jaar lang een aantal stellen en singles met een vurige kinderwens. Het traject is nu ten einde, maar hoe gaat het met de mensen die ze volgde?

Onmogelijke
Voor veel mensen is het krijgen van een kind de 'normaalste' zaak van de wereld (hoewel dat nogal bagatelliserend klinkt...), maar voor de mensen in Ik wil een kind was dat zeker niet het geval. Lauren maakte twee jaar geleden voor het eerst kennis met de stellen en singles, en volgde ze vervolgens tijdens een intensief traject op weg naar babygeluk. Er zijn tegenwoordig namelijk allerlei manieren om een kind te krijgen.

Balans
In de laatste aflevering wordt de balans van het tweejarige avontuur opgemaakt door Lauren. Het was een heftig proces, vol hoop, wanhoop, geluk en verdriet. Met horten en stoten, tegenslagen en frustraties sleepten de stellen en singles zich er doorheen. En ook voor Lauren zelf is er het nodige verandert: ze had nog geen kinderen bij aanvang van het programma, maar nu is ze in verwachting van haar tweede baby'tje.

De laatste aflevering van Ik wil een kind is op dinsdag 24 september om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Ik wil een kind terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Ik wil een kind dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV