Spannende misdaadfilm The Accountant zie je dinsdag op Veronica

Spannende misdaadfilm The Accountant zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Google Play en Pathé Thuis

Kijktip :

Dinsdag (28 september) is de spannende misdaadthriller The Accountant te zien op Veronica. Ben Affleck speelt een bijzondere man: een autistische accountant. Zo hebben we hem nog niet eerder gezien, en het levert een uitstekende film op. Je kunt The Accountant streamen via onder meer Google Play en Pathé Thuis.

Het verhaal
Christian Wolff heeft het niet altijd makkelijk gehad met mensen; hij is beter met de cijfertjes. Het wiskundige genie kan met zijn specialistische kennis aan de slag voor grote malafide bedrijven, om voor hen de cijfers te manipuleren en vervalsen. Op een gegeven moment komt de anti-criminaliteitsafdeling van het ministerie van Financiën hem op het spoor. Christian schakelt snel over op een andere baan, en probeert ondertussen angstvallig een duister geheim te bewaren.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
The Accountant is een bijzonder fijne genrecocktail: van drama en misdaad tot actie, er komt van alles voorbij. Rots in de branding is Ben Affleck, die hierin één van de betere rollen van zijn carrière speelt. Hij komt normaal gesproken wat houterig over, maar dat komt hier juist van pas. Ook de bijrollen worden bekleed door uitstekende acteurs. Een prima productie dus van regisseur Gavin O'Connor, die al vaker prima films heeft gemaakt.

Cast
Naast Ben Affleck (Gone Girl) en Anna Kendrick (Pitch Perfect) zijn ook J.K. Simmons (Whiplash), Jon Bernthal (Ford v Ferrari) en John Lithgow (Bombshell) te zien in The Accountant. Deze film is geregisseerd door Gavin O'Connor (Warrior).

The Accountant (2016) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is dinsdag 28 september om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, misdaad. Speelduur: 128 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spannende misdaadfilm The Accountant zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV