Seizoen 11 van Silent Witness begint donderdag op RTL 8

Seizoen 11 van Silent Witness begint donderdag op RTL 8
Bizarre crash van helikopter

Kijktip :

De populaire Britse serie Silent Witness gaat op donderdag 26 september op RTL 8. Dan gaat het elfde seizoen van start, dat meteen begint met een bizar ongeluk. De afleveringen zijn de komende vijf weken elke donderdag te zien.

Detentiecentrum
In de eerste aflevering is een schokkend ongeluk van een helikopter te zien. De helikopter in kwestie, in dienst van de luchtmacht, stort neer op een detentiecentrum voor afgewezen asielzoekers. Bij het heftige ongeluk komen de piloot en een asielzoeker om het leven, maar wie of wat was schuldig aan de crash? Dokter Harry Cunningham (gespeeld door Tom Ward) wil koste wat koste de onschuld van de piloot aantonen.

Identificatie
Ondertussen verloopt de identificatie van het andere slachtoffer, die wordt gedaan door dr. Nikki Alexander (Emilia Fox), buitengewoon lastig. Dit komt doordat de overleden asielzoeker plastische chirurgie heeft gehad. Het seizoen is opgedeeld in tien afleveringen, die per twee een eigen verhaal vertellen. RTL 8 zendt de komende vijf weken dan ook dubbele afleveringen uit.

Het elfde seizoen van de serie Silent Witness is vanaf donderdag 26 september wekelijks vanaf 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op RTL 8.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 11 van Silent Witness begint donderdag op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier