The Masked Singer vanaf vrijdag wekelijks te zien op RTL 4

The Masked Singer vanaf vrijdag wekelijks te zien op RTL 4
Welke BN'er zit er in het kostuum?

Kijktip :

Op vrijdag 27 september begint één van de grote, nieuwe najaarsshows van RTL 4: The Masked Singer. In het programma, dat al veel succes boekte in andere landen, doen BN'ers mee aan een zangwedstrijd - maar verkleed in zeer opvallende outfits.

Raadsel
Welke BN'er er achter elk uitbundige masker verscholen gaat, is voor panel en publiek een raadsel. De twee panels - bestaande uit Carlo Boszhard en Loretta Schrijver en Gerard Joling en Buddy Vedder - krijgen gedurende de uitzending hints, maar ze mogen zelf ook vragen stellen. Daarnaast horen ze de stem van de BN'er tijdens het optreden. Op basis van hun speculaties verdienen ze punten.

Afvalrace
De BN'ers kunnen uit allerlei vakgebieden komen, van professionele artiesten tot acteurs en sporters. Het publiek stemt aan het eind van elke aflevering welke BN'er zijn of haar masker af moet zetten en de zangwedstrijd verlaat. Op vrijdag 1 november strijden vier finalisten om de eindzege: wie mag zich The Masked Singer noemen? De presentatie is in handen van Ruben Nicolai.

Het nieuwe programma The Masked Singer is vanaf vrijdag 27 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer vanaf vrijdag wekelijks te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen