Chateau Meiland maakt kans op Gouden Televizier-Ring: dit zijn de genomineerden

Chateau Meiland maakt kans op Gouden Televizier-Ring: dit zijn de genomineerden
Drie programma's strijden om felbegeerde prijs

Nieuws :

Vandaag heeft de organisatie van het Gouden Televizier-Ring gala de drie genomineerden voor de hoofdprijs bekend gemaakt. Er zitten oude bekenden bij, maar ook een programma dat dit jaar insloeg als een bom: het zeer populaire Chateau Meiland.

Genomineerden
De drie genomineerde programma's voor de Gouden Televizier-Ring zijn:

  • Beste Zangers (AVROTROS)
  • Chateau Meiland (SBS 6)
  • Expeditie Robinson (RTL 5)

Vijfmaal scheepsrecht?
Voor Chateau Meiland is het vanzelfsprekend de eerste nominatie, omdat het programma dit voorjaar pas voor het eerst te zien was. Een opmerkelijke prestatie. Beste Zangers heeft de tweede nominatie in de wacht gesleept. In 2017 was het populaire zangprogramma al eens genomineerd, maar toen werd verloren van Zondag met Lubach. Tot slot een 'usual suspect': Expeditie Robinson. Dit is al de vijfde nominatie voor de survivalshow. Zal het eindelijk lukken om te winnen?

Televizier-Sterren
Naast de prijs voor het beste programma reikt Televizier nog een aantal prijzen uit, bijvoorbeeld de Televizier-Ster Man, de Televizier-Ster Vrouw en de Televizier-Ster Talent. Lees hier wie genomineerd zijn voor de Televizier-Sterren.

De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren is op woensdag 9 oktober vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland maakt kans op Gouden Televizier-Ring: dit zijn de genomineerden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV