PEC Zwolle - PSV live op tv

PEC Zwolle - PSV live op tv
Grijpt PSV de koppositie?

Sport :

Op zondag 29 september spelen PSV en PEC Zwolle in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in Zwolle. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting

PSV
PSV wist in de voorgaande wedstrijd, afgelopen woensdag tegen FC Groningen, met gemak te winnen. Toch overtuigde de ploeg van Mark van Bommel een stuk minder dan directe tegenstander Ajax, die (vooral) in de tweede helft over Fortuna Sittard heen wandelde. Gaat PSV dit weekend wel overtuigende dingen laten zien?

PEC Zwolle
PEC Zwolle houdt nu de 13e plaats in de Eredivisie bezet. Vorige week zondag verloor de ploeg uit Zwolle dure punten in een uitwedstrijd bij FC Groningen, die op dit moment vlak onder de Zwollenaren staan. Ook Zwolle heeft het dus lastig in de eerste speelronden van de competitie.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.15 op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PEC Zwolle - PSV is zondag 29 september om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting vanPEC Zwolle - PSV.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PEC Zwolle - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV