Feyenoord - FC Twente live op tv

Feyenoord - FC Twente live op tv
Pakt Feyenoord weer eens een overwinning?

Sport :

Op zondag 29 september spelen Feyenoord en FC Twente in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting

Feyenoord
Feyenoord leek de weg terug gevonden te hebben, maar is weer flink teruggezakt. Na het verlies in Europa (0-1 tegen Rangers) wisten de Rotterdammers zowel in Emmen (3-3) als in eigen Kuip tegen AZ (0-3) niet te winnen. Als klap op de vuurpijl lijkt ook spits Nicolai Jørgensen, die al uit een lange blessure kwam, ook tegen Twente nog niet inzetbaar.

FC Twente
FC Twente, de promovendus in dit Eredivisie-seizoen, staat verrassend op de vijfde plaats (vijf plaatsen hoger dan Feyenoord). De Tukkers verloren afgelopen weekend wel van aartsrivaal Heracles, maar dat was hun eerste verlies dit seizoen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - FC Twente is zondag 29 september om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting vanFeyenoord - FC Twente.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - FC Twente live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV