Nieuw in de ochtend: De Boterhamshow

Nieuw in de ochtend: De Boterhamshow
DWDD meets The Muppets

Kijktip

Vanaf afgelopen maandag kun je elke werkdag om 7:45 uur kijken naar De Boterhamshow. De show is gemaakt voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Het is een poppen-talkshow met presentator Opper de Pop, huisdichter Nico de Neushoorn en tafelgasten als Peter R. de Vrees. Je merkt het al, de serie leent veel van het populaire programma van Matthijs van Nieuwkerk.

De Boterhamshow is inderdaad een kruising tussen De Wereld Draait Door en De Muppet Show. NTR wilt met dit nieuwe kinderprogramma 'een serieuze poging doen, om een nieuwe Sesamstraat-traditie te lanceren', zegt eindredacteur Ajé Boschhuizen. In het ochtendprogramma, wordt ook een spelletje gespeeld:

BN'ers als Pieter Derks, Tygo Gernandt en Georgina Verbaan lenen hun stemmen aan de poppen. De regie is in handen van David Grifhorst, die de wereld over ging na het enorme succes van The Passion, dat jaarlijks met Pasen wordt uitgezonden.

De Boterhamshow kun je hier terugkijken.

Tags: traditie, sesamstraat, muppets, serie, kandidaat, pasen, the passion, show, spelletje, kruising, kinderen, lenen, stemacteurs, kinderprogramma

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »