Zweedse misdaadserie The Hunters begint zaterdag op Canvas

Zweedse misdaadserie The Hunters begint zaterdag op Canvas
Mysterieuze zaken in de Zweedse bossen

Kijktip :

Scandinavië is al een aantal jaren hofleverancier van duistere, intrigerende en mysterieuze misdaadseries, die profiteren van de schitterende landschappen in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Ook The Hunters, vanaf morgen (28 september) te zien op Canvas, past in dat rijtje.

Tegen wil en dank
Hoofdrolspeler van de serie is de voormalige rechercheur Erik Bäckström (gespeeld door Rolf Lassgård). Hij was ooit werkzaam voor de politie in Stockholm, maar leidt nu een teruggetrokken leven in de wilde bossen van Norrland. Ondanks zijn pensioen wordt hij tegen wil en dank betrokken bij een mysterieuze moordzaak. En dan klopt mijnbouwaanneemer Markus Lindmark ook nog eens bij 'm aan.

Aanval
Lindmark is het slachtoffer geworden van een aanval, vermoedelijk gepleegd door een militante milieuactivist. Hij hoopt dat Bäckström hem kan helpen in de zoektocht naar de dader. Eriks neef Peter, die nog een politieagent in opleiding is, wordt ook bij de zaak betrokken. De serie The Hunters (originele titel: Jägarna) is een vervolg op de speelfilms uit 1996 en 2011.

De Zweedse misdaadserie The Hunters is vanaf zaterdag 28 september drie zaterdagen met een dubbele aflevering vanaf 21.30 uur te zien op Canvas.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zweedse misdaadserie The Hunters begint zaterdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV