Eva Jinek neemt afscheid van de NPO met RTL-boegbeeld Gerard Joling

Eva Jinek neemt afscheid van de NPO met RTL-boegbeeld Gerard Joling
Joling kondigt via social media aan groot nieuws te hebben

Kijktip :

Een week na de aankondiging dat Eva Jinek haar carrière voortzet bij RTL is het al tijd voor de allerlaatste uitzending van Jinek op NPO 1. Eén van de gasten is al bekend: Gerard Joling, één van de iconen van RTL, komt langs met 'groot nieuws'.

Bombastische aankondiging
Joling laat via zijn Instagram-pagina alvast weten dat hij vanavond bij Jinek te gast is, waar hij 'groot nieuws' zal aankondigen. Het leidt tot veel speculatie op de social media van Joling, maar we zullen vanavond rond 23.00 uur moeten inschakelen om te zien wat dat nieuws precies inhoudt. De overige gasten van vanavond zijn nog niet bekend; houd daarvoor de uitzending-pagina van Jinek in de gaten.

Beau
Eva Jinek zal vanaf januari afwisselend met Beau van Erven Dorens een talkshow presenteren. De hoop van RTL is ongetwijfeld dat Jinek de kwakkelende kijkcijfers van Beau flink op kan krikken. Ondertussen zit de NPO met de handen in het haar: wie moet de talkshowkoningin op gaan volgen? Uiteraard neemt Jeroen Pauw een deel van het jaar voor zijn rekening, maar voor het andere deel wordt Fidan Ekiz veelvuldig als kandidaat genoemd.

De laatste aflevering van Jinek voor de NPO is vanavond rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek neemt afscheid van de NPO met RTL-boegbeeld Gerard Joling of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV