Film Update: Toch derde Spider-Man in MCU, Jurassic World 3 en maakt Kevin Feige Star Wars-film?

Film Update: Toch derde Spider-Man in MCU, Jurassic World 3 en maakt Kevin Feige Star Wars-film?
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!


Spider-Man terug in MCU!
Al maanden is er enorme onzekerheid over de toekomst van Spider-Man in het MCU. Een aantal weken geleden werd gemeld dat Spider-Man terug zou gaan naar Sony, maar nu is de kogel dan door de kerk: De spinnenheld blijft in het Marvel universum! Marvel Studios en Sony Pictures gaan gezamelijk een derde Spider-Man film maken en acteur Tom Holland mag nog één keer in een Avengers-film optreden.


Jurassic World 3 ziet terugkeer Jurassic-helden
Wat leuk! De namen van Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum zijn toegevoegd aan de cast van Jurassic World 3! Voor wie deze namen niet direct kan plaatsen: Neill, Dern en Goldblum hadden de hoofdrollen in de allereerste Jurassic Park, de film waar het allemaal begon.


Kevin Feige (Marvel Studios) maakt Star Wars film!
Nog meer "Marvel" nieuws: De baas van Marvel Studios, Kevin Feige, gaat een nieuwe Star Wars film produceren! Meer over de film is er nog niet bekend, maar Marvel-sterren Brie Larson (Captain Marvel) en Chris Evans (Captain America) hebben al aangegeven graag een rolletje te willen scoren in de film.


Kort nieuws

  • Terwijl de productie van Bond 25 (ofwel: No Time to Die) druk bezig is, lijkt er ook al te worden gewerkt aan een 26e Bond-film!
  • Sony lijkt, na Venom en Morbius, bezig te zijn met een volgende spin-off: Madame Web.
  • Jonah Hill en Jeffrey Wright moeten de cast van The Batman gaan versterken.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film Update: Toch derde Spider-Man in MCU, Jurassic World 3 en maakt Kevin Feige Star Wars-film? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV