ADO Den Haag - Ajax live op tv

ADO Den Haag - Ajax live op tv
Koploper op bezoek in Den Haag

Sport :

Op zondag 6 oktober spelen Ajax en ADO Den Haag in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting

Ajax
Ajax is nog steeds de koploper in de competitie. Na een flinke overwinning op Fortuna Sittard en een kleine overwinning op FC Groningen staan ze er zeker goed voor, maar ze raken hun directe tegenstander om het kampioenschap, PSV, maar niet kwijt. Het verschil in doelsaldo is nog maar vier doelpunten. In Europa won Ajax dinsdag van Valencia, wat ze een flinke boost zal geven voor de wedstrijd tegen ADO.

ADO Den Haag
ADO Den Haag houdt de zestiende plaats in de ranglijst bezet. Dat ADO nu in de degradatiezone staat is niet voor niets: ADO verloor de laatste drie wedstrijden, waaronder wedstrijden tegen Feyenoord en AZ. Schamen hoeven ze zich daar dus niet per se voor, alleen moet de ploeg van Groenendijk de belangrijke wedstrijden wel winnen. Dat lukte vorige week, tegen Emmen (0-3), zeker niet.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

ADO Den Haag - Ajax is zondag 6 oktober om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting van ADO Den Haag - Ajax.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ADO Den Haag - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen