PSV - VVV Venlo live op tv

PSV - VVV Venlo live op tv
Eindhovenaren krijgen kwakkelend VVV op bezoek

Sport :

Op zondag 29 september spelen PSV en VVV Venlo in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting

PSV
PSV slaagt er dit seizoen nog goed in om de grote concurrent voor de titel, Ajax, in de nek te hijgen. Beide ploegen hebben tot nu toe 20 punten (2x gelijk gespeeld) en PSV staat nog maar 4 doelpunten achter op de Ajaxcieden. Vooral voorin is PSV ijzersterk en er komen dus zonder twijfel nog meer goals bij.

VVV Venlo
De zorgen bij de Limburgers zijn groot. Trainer Robert Maaskant gaf na de wedstrijd tegen SC Heerenveen (0-3) aan niet meer te weten wat hij zou moeten doen en ging daarover met de spelers in gesprek. Dat de volgende wedstrijd tegen PSV is, komt dan ook niet echt lekker uit...

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - VVV Venlo is zondag 6 oktober om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting vanPSV - VVV.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - VVV Venlo live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV