Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv

Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv
Kan Feyenoord ook in Sittard winnen?

Sport :

Op zondag 6 oktober spelen Feyenoord en Fortuna Sittard in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion in Sittard. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting

Feyenoord
Feyenoord is voor even uit de competitiedip. Tegen FC Twente werd het afgelopen zondag 5-1 en dat kwam de Rotterdammers goed uit. In Europa konden ze de winning-streak, naar verwachting, niet voortzetten. Wat doet dat in de competitie?

Fortuna Sittard
Fortuna Sittard wist afgelopen zaterdag in een vrij troosteloze wedstrijd niet te winnen van Sparta in eigen stadion. De trainer Sjors Ultee was hier niet content mee. De ploeg had volgens de coach "moeten winnen in eigen huis". Lukt dat zondag tegen Feyenoord wel?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1 en 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Fortuna Sittard - Feyenoord is zondag 6 oktober om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting vanFortuna Sittard - Feyenoord.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV