Ik durf het bijna niet te vragen vanaf dinsdag weer terug op NPO 3

Ik durf het bijna niet te vragen vanaf dinsdag weer terug op NPO 3
Onbegrepen Nederlanders beantwoorden keiharde vragen

Kijktip :

Vanaf morgen (dinsdag 1 oktober) is het confronterende programma Ik durf het bijna niet te vragen weer te zien op NPO 3. In dit programma geven onbegrepen Nederlanders antwoord op de hardste, choquerendste en meest indringende vragen van anderen.

Politieke correctheid
Het programma probeert een luchtig, maar toch confronterend tegengewicht te bieden tegen de politieke correctheid waar de laatste jaren steeds meer kritiek op komt. Minderheidsgroepen krijgen in Ik durf het bijna niet te vragen te maken met de brutale eerlijkheid van landgenoten. In de eerste aflevering praten dikke mensen open en eerlijk over hun leven in een maatschappij waarin gewichtsdiscriminatie normaal is.

Pijnlijke onderwerpen
Ook in de volgende afleveringen komen tal van pijnlijke onderwerpen aan bod, die de meeste beantwoorders enigszins gelaten en soms zelfs lachend ondergaan. Een greep uit de hot topics die verder voorbij komen: huiselijk geweld, kleine mensen, moslima's, overlevers van aanslagen, plastische chirurgie, polyamorie (het hebben van meerdere liefdesrelaties) en transgenders.

Het nieuwe seizoen van Ik durf het bijna niet te vragen is vanaf dinsdag 1 oktober wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Ik durf het bijna niet te vragen terugkijken bij Gids.tv.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik durf het bijna niet te vragen vanaf dinsdag weer terug op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier