Jeroen Pauw neemt vanavond het stokje over van Eva Jinek

Jeroen Pauw neemt vanavond het stokje over van Eva Jinek
Kan hij de kijkcijfers van Jinek evenaren?

Kijktip :

Normaal gesproken hadden we na vrijdag gezegd: bedankt Eva, en tot over een paar maanden op dezelfde tijd, dezelfde zender. Nu gaat het echter anders. Eva Jinek stapt over naar RTL 4, Jeroen Pauw neemt het vanaf vanavond weer van haar over - maar voor hoe lang?

Drie maanden?
Normaal gesproken was het namelijk zo dat Pauw tot eind december te zien zou zijn op NPO 1, waarna Jinek het stokje weer overnam - een doorlopende cyclus van drie maanden Pauw, drie maanden Jinek. De vraag is wie er vanaf 1 januari op de late avond van NPO 1 plaatsneemt. Pauw is naar eigen zeggen nog niet gebeld, en wil hij het wel, negen maanden aan één stuk presenteren?

Beau
Voorlopig heeft Pauw nog geen concurrentie van zijn voormalige collega Jinek, maar het wordt wél interessant om te zien hoe de verhoudingen tussen hem en Beau van Erven Dorens liggen. Zal laatstgenoemde net zo hard het onderspit delven tegen Pauw als tegen Jinek? De gasten voor vanavond zijn nog niet bekend; houd daarvoor de uitzending-pagina van Pauw in de gaten.

Pauw is vanaf vanavond (maandag 30 september) elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw neemt vanavond het stokje over van Eva Jinek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV