Vanavond op tv: Juventus - Leverkusen (Champions League), start Feud: Bette and Joan en meer

Vanavond op tv: Juventus - Leverkusen (Champions League), start Feud: Bette and Joan en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 oktober

Kijktip :

Het Champions League-circus gaat vanavond verder. Op Veronica is de wedstrijd tussen Juventus en Bayer Leverkusen te zien, oftewel: verdediger Matthijs de Ligt versus zijn oude trainer Peter Bosz. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Feud: Bette and Joan

FOX
FOX
20:00 uur

De tv-avond begint echter met de start van de schitterende serie Feud: Bette and Joan. De serie vertelt hoe de klassieke film What Ever Happened to Baby Jane? tot stand is gekomen. Hierin speelden de eeuwige rivalen Bette Davis en Joan Crawford de sterren van de hemel, maar achter de schermen ging het er minder florissant aan toe. De film kwam er op initiatief van Crawford, die zag dat er geen goede rollen meer waren voor actrices van haar leeftijd.


Sterren op het doek: Caroline de Bruijn

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

In de vijfde aflevering van Sterren op het doek is actrice Caroline de Bruijn te gast. Ze zal voor altijd bekend blijven door haar rol als Janine Elschot in Goede tijden, slechte tijden, maar eigenlijk houdt ze er helemaal niet van om naar zichzelf te kijken. Dat wordt dus een lastige opdracht voor de drie schilders die haar portretteren. Ondertussen is De Bruijn openhartig tegenover Özcan Akyol; zo vertelt ze dat ze ervaart dat veel mensen neerkijken op de soap.


Live: Juventus - Bayer Leverkusen (Champions League)

Veronica
Veronica
20:30 uur

In Groep D van de Champions League wordt vanavond de wedstrijd tussen Juventus en Bayer Leverkusen gespeeld. Dat betekent: een clash tussen de Nederlanders Matthijs de Ligt (Juventus) en Peter Bosz (Leverkusen). Beide teams hebben de punten hard nodig, want de Italianen speelden de eerste wedstrijd met 2-2 gelijk tegen Atlético Madrid, terwijl Leverkusen met 2-1 verloor van Lokomotiv Moskou. Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wim Kieft bespreken de wedstrijd, die om 21:00 uur begint.


Terug: Ik durf het bijna niet te vragen

NPO 3
NPO 3
22:05 uur

De hashtag #durftevragen is inmiddels alweer een paar jaar oud, en die wordt vrij letterlijk genomen in het programma Ik durf het bijna niet te vragen. In het nieuwe seizoen worden 'onbegrepen Nederlanders' wederom flink aan de tand gevoeld over hun leven. In de eerste aflevering zijn dat dikke mensen: zij vertellen open en eerlijk over hoe het is om met overgewicht te leven in een samenleving waarin gewichtsdiscriminatie normaal is.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Juventus - Leverkusen (Champions League), start Feud: Bette and Joan en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen