Schitterende documentaire Drømmeland woensdag te zien op NPO 2

Schitterende documentaire Drømmeland woensdag te zien op NPO 2
Een leven in de wildernis

Kijktip :

Hoe is het om te leven in de wildernis, zonder contact met de buitenwereld? De 60-jarige Nils wil graag onafhankelijk en in harmonie leven met de natuur en kiest er daarom voor om een kleine hut in de bergen in Noorwegen te betrekken. Dat levert een prachtige documentaire op.

Into the Wild
Het verhaal lijkt wel wat op dat van de prachtige film Into the Wild (2007), geregisseerd door Sean Penn en met beroemde muziek van Eddie Vedder. De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over de Amerikaanse student Chris McCandless, die er na zijn afstuderen voor kiest om naar Alaska te liften en daar in de wildernis te leven, met fatale gevolgen.

Menselijk contact
Gelukkig vergaat het Nils een stuk beter. Hij kan prima leven in de onherbergzame natuur van Scandinavië, maar op een gegeven moment begint hij toch terug te verlangen naar menselijk contact. Er ontstaat een onstuitbare drang om zijn 'isolement' te delen met de buitenwereld via zijn mobieltje. Nils probeert een balans te vinden tussen het contact met zichzelf, de buitenwereld én de natuur.

De documentaire Drømmeland is op woensdag 2 oktober om 23.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Drømmeland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schitterende documentaire Drømmeland woensdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier