Nieuw programma Mighty Truckers begint donderdag op Discovery

Nieuw programma Mighty Truckers begint donderdag op Discovery
Hoe is het leven op de weg

Kijktip :

De bekendste trucker/zanger van Nederland, Henk Wijngaard, zong het al: "Kijk maar uit hier kom ik aan, denderend op de grote baan." Het leven van een vrachtwagenchauffeur klinkt romantisch, maar hoe is het écht? In de nieuwe realityserie Mighty Truckers zie je het.

Door heel Europa
In Mighty Truckers maken we kennis met twintig truckers uit verschillende landen in Europa: Polen, Italië, Duitsland - en ook zes chauffeurs uit Nederland. De zeer uiteenlopende karakters geven de wereld van de transport een gezicht. Wie zijn de mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat onze producten elke dag op tijd op de plek van bestemming zijn? In tien afleveringen geven ze een persoonlijk inkijkje in het truckersleven.

Liefde voor het vak
In de eerste van tien afleveringen leren we vier verschillende truckers kennen: van de enthousiaste Nederlander Roy (41) tot de bourgondische Italiaan Vincenzo (57) en van de ongeduldige Henri (31) uit Duitsland tot de stoere Poolse Aleksandra (26). Ze hebben allemaal een enorme liefde voor het vak en ze zijn maar wat trots op hun vrachtwagens. De chauffeurs laten zien hoe ze leven, eten en slapen en het blijkt dat ze het truckersvak vaak met de paplepel ingegoten krijgen.

Het nieuwe programma Mighty Truckers is vanaf donderdag 3 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery Channel.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Mighty Truckers begint donderdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen