Undercover wordt eerste Nederlandse serie op Netflix

Undercover wordt eerste Nederlandse serie op Netflix
De misdaadserie verschijnt in 2019

Nieuws :

Het online platform Netflix gaat hun eerste Nederlands-Vlaamse misdaadserie produceren, die in 2019 te zien moet zijn. De serie Undercover gaat over de wereldwijde handel in XTC vanuit een villa op de grens van Nederland en België.

UPDATE | Undercover eerst te zien op Vlaamse tv

Xtc-producent
Terwijl de opnames al een tijdje lopen is er nog niet heel veel bekend over deze productie. Wat Netflix wel al bekend maakte is dat de serie draait om één van de grootste xtc-producenten ter wereld, Ferry Bouman. In het zuiden van ons land leidt Bouman een luxe leventje, dat op het spel komt te staan als twee undercover agenten infiltreren in zijn leven om zo het netwerk op te rollen.

Cast Undercover
De cast bestaat onder anderen uit Anna Drijver, Elise Schaap, Frank Lammers en de Vlaamse acteur en presentator Tom Waes.

Series op Netflix
Netflix is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieuze concurent van de reguliere tv zenders in Nederland. In het buitenland produceerden zij onder andere al Fargo, House of Cards en Orange is the New Black. Met 2,4 miljoen Nederlandse abonnees vindt de Amerikaanse online streamingdienst het hoog tijd dat zij hun Nederlandstalige publiek ook trakteert op een eigen productie.

Undercover is vanaf vrijdag 3 mei 2019 te zien op Netflix. De serie wordt vanaf 24 februari 2019 wekelijks om 21.00 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Eén. Lees hier meer over Undercover.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover wordt eerste Nederlandse serie op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: netwerk, miljoen, buitenland, nederland, productie, presentator, xtc, netflix, acteur, handel, trailer, villa, xtc-pillen, fargo, serie, xtc-lab, undercover, schaap, opnames, platform, anna drijver, elise schaap, frank lammers, house of cards, orange is the new black


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV