Undercover wordt eerste Nederlandse serie op Netflix

Undercover wordt eerste Nederlandse serie op Netflix
De misdaadserie verschijnt in 2019

Nieuws

Het online platform Netflix gaat hun eerste Nederlands-Vlaamse misdaadserie produceren, die in 2019 te zien moet zijn. De serie gaat over de wereldwijde handel in XTC vanuit een villa op de grens van Nederland en België.

Terwijl de opnames al een tijdje lopen is er nog niet heel veel bekend over deze productie. Wat Netflix wel al bekend maakte is dat de serie draait om één van de grootste XTC-producenten ter wereld, Ferry Bouman. In het zuiden van ons land leidt Bouman een luxe leventje, dat op het spel komt te staan als twee undercover agenten infiltreren in zijn leven om zo het netwerk op te rollen.

De cast bestaat onder anderen uit Anna Drijver, Elise Schaap, Frank Lammers en de Vlaamse acteur en presentator Tom Waes.

Netflix is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieuze concurent van de reguliere tv zenders in Nederland. In het buitenland produceerden zij onder andere al Fargo, House of Cards en Orange is the New Black. Met 2,4 miljoen Nederlandse abonnees vindt de Amerikaanse online streamingdienst het hoog tijd dat zij hun Nederlandstalige publiek ook trakteert op een eigen productie.

Op dit moment is er helaas nog geen trailer beschikbaar, maar zodra deze beschikbaar komt zie je deze als eerste op GiDS.tv.

Tags: netwerk, miljoen, buitenland, nederland, productie, presentator, xtc, netflix, acteur, handel, trailer, villa, xtc-pillen, fargo, serie, xtc-lab, undercover, schaap, opnames, platform, anna drijver, elise schaap, frank lammers, house of cards, orange is the new black

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »