Vanavond op tv: Chantals Pyjama Party, Feyenoord en PSV in Europa League en meer

Vanavond op tv: Chantals Pyjama Party, Feyenoord en PSV in Europa League en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 oktober

Kijktip :

In de Europa League worden weer verschillende wedstrijden gespeeld. Ook Nederlandse teams Feyenoord en PSV komen in actie. Maar er zijn ook documentaires te zien, zoals Mijn Broer En Ik en De Spirit Van Le Corbusier. En in Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen op bezoek bij zanger Tino Martin en influencer Anna Nooshin. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - FC Porto (Europa League)

RTL 7
RTL 7
18:55 uur

Feyenoord speelt vanavond de tweede groepswedstrijd van de UEFA Europa League tegen FC Porto. In de vorige wedstrijd won FC Porto met 2-1 van Young Boys, hierdoor staan ze bovenaan in groep G. Feyenoord verloor met 1-0 van Rangers.


Nieuw: Mighty Truckers

Discovery
Discovery
20:30 uur

In Mighty Truckers worden truckers uit vier verschillende landen gevolgd. In tien afleveringen zijn twintig truckers uit Polen, Italië, Duitsland en Nederland te zien. Mighty Truckers laat het leven van truckers op de weg zien, zij hebben zeer uiteenlopende karakters en geven zo de wereld van transport een eigen gezicht. Kijkers ontdekken waarom de truckers voor deze bijzondere levensstijl kiezen.


Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

In de nieuwe aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen op bezoek bij zanger Tino Martin en fashionista Anna Nooshin. Chantal gaat logeren bij Tino, die net is verhuisd, en gaat mee naar een optreden. Eenmaal thuisgekomen denkt hij lekker in bed te kunnen kruipen om te slapen, maar dan wacht hem een verrassing. Anna Nooshin is fan van horrorfilms, dus dit is een mooi thema voor een pyjamaparty.


Docu: Mijn broer en ik

NPO 3
NPO 3
20:55 uur

In Mijn Broer En Ik onderzoekt Xena Maria Evers waarom haar broer zich heeft bekeerd tot de Islam, terwijl zij zichzelf ziet als progressief, ruimdenkend en feministisch. Ze staan totaal anders in het leven, terwijl ze samen zijn opgegroeid en dezelfde opvoeding hebben gekregen van hun ouders. Met een open blik kijkt ze naar het leven van haar broer en gaan ze in gesprek.Live: Rosenborg - PSV (Europa League)

RTL 7
RTL 7
21:00 uur

Ook PSV komt vanavond in actie voor de UEFA Europa League. Zij spelen in de tweede ronde van de groepsfase tegen Rosenborg. In de vorige ronde won PSV nog van Sporting Portugal met 3-2. De Noorse ploeg verloor toen met 1-0 van LASK Linz uit Oostenrijk.SV


Docu: De spirit van Le Corbusier

NPO 2
NPO 2
23:05 uur

De documentaire De spirit van Le Corbusier gaat over de Zwitsers-Franse architect en stedenbouwkundige Le Corbusier (1887-1965). Regisseur Gilles Coudert groeide op bij een nieuwbouwwijk die is ontworpen door Le Corbusier. Dit werk van Le Corbusier heeft diepe indruk op hem gemaakt en om deze architect beter te leren kennen en zijn werk beter te begrijpen maakte hij deze documentaire. Hij doet onderzoek en praat met hedendaagse ontwerpers en kunstenaars als Ito Morabito en Daniel Buren over Le Corbusier.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Chantals Pyjama Party, Feyenoord en PSV in Europa League en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV