Vrijdag speciale live-uitzending van de TV Show vanwege de Gouden Kalf-uitreiking

Vrijdag speciale live-uitzending van de TV Show vanwege de Gouden Kalf-uitreiking
Ivo Niehe is aanwezig bij het Nederlands Filmfestival

Kijktip :

Het Nederlands Filmfestival, dat op 27 september is begonnen, is nog altijd in volle gang in de binnenstad van Utrecht. Het evenement wordt traditioneel afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren. Daar is Ivo Niehes TV Show live bij aanwezig.

Oscars
De Gouden Kalveren kunnen worden beschouwd als het Nederlandse equivalent van de Oscars. Op de laatste avond van het filmgala worden de prijzen uitgereikt in allerlei categorieën, van Beste Acteur, Beste Actrice en Beste Film tot Beste Korte Documentaire, Beste Televisiedrama en Beste Sound Design. Niemand in de stad is met negen nominaties de grootste kanshebber op de prijzen.

Interviews
Het gala gaat uiteraard gepaard met een rode loper-sessie, waar de crème de la crème van de Nederlandse filmwereld langs trekt. Ivo Niehe gaat in gesprek met acteurs, actrices en regisseurs om een beeld te krijgen hoe de Nederlandse film er anno 2019 voor staat. Onder anderen Carice van Houten, Monic Hendrickx, Jeroen Spitzenberger en Halina Reijn komen langs bij Ivo.

TV Show: Gala van het Gouden Kalf 2019 is op vrijdag 4 oktober vanaf 21.25 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending TV Show: Gala van het Gouden Kalf 2019 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag speciale live-uitzending van de TV Show vanwege de Gouden Kalf-uitreiking of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV