Recensie: liefdesverdriet op Curaçao in Fuck de Liefde met Bo Maerten

Recensie: liefdesverdriet op Curaçao in Fuck de Liefde met Bo Maerten
Sterrencast brengt niets nieuws onder de zon

Film :

Vanaf vandaag - donderdag 3 oktober - is de nieuwe romantische komedie Fuck de Liefde te zien in Nederlandse bioscopen. Terwijl in ons land de herfst op volle toeren draait, gaat in de bioscoop het zonnetje schijnen. Maar of we hier nou blij van worden? Wéér een Alles is liefde-kloon, maar dan plat en lang niet zo grappig. Lees hier de filmrecensie van de film Fuck de Liefde.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Zon, zee en een verbroken relatie
In deze film komen drie liefdesverhalen samen: Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer). Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw.

Nienke Plas in de film F*ck de Liefde

Beoordeling van Gids.tv
Met een grote sterrencast - die vast genoten hebben op dit tropische eiland - worden meerdere verhaallijnen vertelt, die uiteindelijk min of meer samenkomen. Origineel is het niet, maar helaas valt er ook weinig te lachen. Smakeloze grappen met viagrapillen passeren de revue, wat in plaats van leuke scènes juist tenenkrommende stukken oplevert. Ook een zinderende ontknoping blijft uit, waardoor je toch teleurgesteld de zaal verlaat. De cast, met onder anderen Victoria Koblenko en Edwin Jonker, doet het nog aardig, maar het script is om te huilen. Twee kleine sterretjes, meer zit er helaas niet in.

Cast
Naast Bo Maerten (Mannenharten 2) en Victoria Koblenko (Huisvrouwen bestaan niet) zijn ook Yolanthe Cabau (Valentino), Edwin Jonker (De Club van Lelijke Kinderen) en Nienke Plas (Elvy's Wereld: So Ibiza!) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Appie Boudellah en Lodewijk van Lelyveld.

Fuck de liefde is vanaf 3 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Komedie, Romantiek. Tijdsduur: 96 minuten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: liefdesverdriet op Curaçao in Fuck de Liefde met Bo Maerten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV