Recensie: Netflix-serie The Politician met Ben Platt, Gwyneth Paltrow en Jessica Lange

Recensie: Netflix-serie The Politician met Ben Platt, Gwyneth Paltrow en Jessica Lange
Gaat Payton Hobart over lijken voor presidentschap?

Kijktip :

Sinds vorige week is de nieuwe Netflix-serie The Politician op Netflix te zien. Om zijn doelen te bereiken en president van Amerika te worden gaat Payton Hobart ver om zijn tegenstanders de grond onder hun voeten weg te maaien. Fans van de hitserie Glee opgelet! Want deze serie is gemaakt door Ryan Murphy. Lees hier de Netflix-serierecensie van The Politician.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Duizend messen in je rug
In de serie The Politician draait het verhaal om Payton Hobart, die de droom heeft om later president te worden. Daarvoor moet hij eerst verkozen worden tot Study Body President op zijn Highschool in Santa Barbara. En zelfs op jonge leeftijd deinst Payton er niet voor terug om valse en doortrapte methodes te gebruiken om zijn doel te bereiken.

Actrice Jessica Lang in de serie The Politician

Beoordeling van Gids.tv
Deze House of Cards for Kids laat een spiegel zien van de doortrapte Amerikaanse politiek. In sneltreinvaart komen onderwerpen voorbij zoals politieke ambitie, depressie, wapengeweld, moordpogingen, dromen volgen en moederliefde. En er wordt heel af en toe ook nog een liedje gezongen. Met uitstekende rollen voor Payton's zweverige moeder Georgina (Gwyneth Paltrow), en oma en 'schurk' Dusty Jackson (hysterisch vertolkt door Jessica Lange) van de toekomstige vice-president Infinity. Met als hoogtepunt de vijfde aflevering 'de zwevende kiezer'. Deze serie is een mix van politieke intrige, zwarte komedie en tienerdrama. The Politician krijgt drie sterren, maar is niet voor iedereen geschikt.

Cast
Naast Ben Platt (Will & Grace) en Zoey Deutch (The Professor) zijn ook Jessica Lange (American Horror Story) en Gwyneth Paltrow (Avengers: Endgame) te zien in deze serie. Deze serie is gemaakt door Ryan Murphy (Glee).

The Politician is vanaf 27 september 2019 te zien op Netflix. Deze serie heeft 8 afleveringen van rond de 40 minuten. Genre: politieke komedie. IMDb-score 7,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Netflix-serie The Politician met Ben Platt, Gwyneth Paltrow en Jessica Lange of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV