In de TLC-special Drag Me Down the Aisle krijgen bruiden advies van dragqueens

In de TLC-special Drag Me Down the Aisle krijgen bruiden advies van dragqueens
Special zaterdag te zien

Kijktip :

Vrouwenzender TLC maakt al een aantal jaren furore met het programma Say Yes to the Dress, en op zaterdag 5 oktober is er nóg een trouwprogramma te zien: Drag Me Down the Aisle. Hierin krijgen toekomstige bruiden advies van dragqueens. Hilariteit gegarandeerd.

Openhartig
Er is echter ook ruimte voor openhartige en soms emotionele gesprekken. Een bruid vertelt bijvoorbeeld dat ze enorm uitkijkt naar haar eigen droomhuwelijk, maar dat ze twijfels heeft over haar lichaam. Ook is ze niet gewend zich heel uitbundig te kleden. Daar kunnen de vier vermaarde dragqueens uitstekend bij helpen, want zij zijn precies het tegenovergestelde.

Verrassing
De vier dragqueens hebben ook nog eens ervaring met het plannen van een feestje. Bebe is een professionele weddingplanner, Alexis geeft advies over body image en zelfvertrouwen, Jujubee is een stijlexpert en muzikant Thorgy weet precies welke muziek er nodig is op een bruiloft. De dragqueens hebben ook nog een verrassing in petto op de dag zelf.

De special Drag Me Down the Aisle is op zaterdag 5 oktober om 20.00 uur te zien op TLC.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op In de TLC-special Drag Me Down the Aisle krijgen bruiden advies van dragqueens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV