Ryanne van Dorst: "Ik word niet meer gevraagd door De Wereld Draait Door"

Ryanne van Dorst: "Ik word niet meer gevraagd door De Wereld Draait Door"
Presentatrice was aantal keer tafeldame bij Matthijs van Nieuwkerk

Nieuws :

Rockzangeres, presentatrice en mediapersoonlijkheid Ryanne van Dorst vertelde deze week bij Ranking the Stars dat ze niet langer gevraagd wordt als tafeldame bij De Wereld Draait Door. "Ik ben een paar keer gevraagd maar nu word ik niet meer gevraagd."

Best lastig
Van Dorst was regelmatig te gast bij het programma om Matthijs van Nieuwkerk te ondersteunen en snapt eigenlijk niet zo goed waarom ze niet meer gebeld wordt: "Ik weet niet waarom." Ze laat Paul de Leeuw weten dat ze het leuk vond om te doen, ondanks dat het soms best lastig was: "Het is moeilijk om het goed te doen."

Vaak dezelfde gezichten
De Wereld Draait Door werkt met verschillende tafelheren, tafeldames en zelfs zogenaamde tafelmensen. Het is niet bekend waarom bepaalde BNers steeds terugkeren en anderen niet meer gevraagd worden. Marc Marie Huijbregts is bijvoorbeeld iedere vrijdag te zien. Ook Özcan Akyol, Adriaan van Dis en Simone Weijmans worden regelmatig teruggevraagd.

Bekijk de betreffende uitzending van Ranking The Stars terug.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ryanne van Dorst: "Ik word niet meer gevraagd door De Wereld Draait Door" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV