Geschiedenisquiz in Maand van de Geschiedenis op NPO 2

Geschiedenisquiz in Maand van de Geschiedenis op NPO 2
Nieuwe quiz Van Alle Tijden

Vanaf 9 oktober presenteert Hans Goedkoop de nieuwe quiz Van Alle Tijden in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Zestien teams van geschiedenisliefhebbers strijden vier weken lang van maandag tot en met donderdag in een spannend knock-outsysteem om de titel ‘Geschiedeniskenners 2017’. De vragen in deze geschiedenisquiz gaan letterlijk over alle tijden.

Het programma begint met een klassieke jaartalronde waarin kandidaten elkaar tactisch dwars kunnen zitten. In de tweede ronde komen meerkeuzevragen aan de hand van fragmenten uit het enorme en rijke archief van het tv-programma Andere Tijden. De supersnelle derde ronde bestaat uit vragen over de 21e eeuw. In de finale beantwoorden de teams vragen over steeds een belangrijk thema uit de wereldgeschiedenis. Daarbij kunnen ze elkaar lelijk de weg dwarsbomen door vragen van elkaar te kapen.

De nieuwe tv-quiz Van Alle Tijden is vanaf maandag 9 oktober vier weken lang elke maandag tot en met donderdag om 19:55 uur op NPO 2 te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geschiedenisquiz in Maand van de Geschiedenis op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV