Absurd interviewprogramma Avondlicht met Sander van de Pavert begint zondag

Absurd interviewprogramma Avondlicht met Sander van de Pavert begint zondag
LuckyTV, maar dan anders

Kijktip :

Sander van de Pavert - de man die we allemaal kennen als het brein achter LuckyTV - begint zondag met zijn nieuwe programma Avondlicht. In dit absurdistische interviewprogramma worden de gesprekken die hij heeft gevoerd flink gemonteerd.

Precies twaalf minuten
In Avondlicht praat Van de Pavert met verschillende mensen uit de wereld van media en televisie. Nadat het gesprek is afgelopen, keert de geïnterviewde huiswaarts - maar dan begint het werk voor Van de Pavert pas écht. Hij hermonteert het interview op dusdanige wijze dat er filmpjes van precies twaalf minuten ontstaan, vol humor, ongemak en onverwachte wendingen.

Gasten
Voor het eerste seizoen heeft Van de Pavert een aantal indrukwekkende gasten weten te strikken. In de eerste aflevering komt Andries Knevel langs, waarmee Van de Pavert ongetwijfeld zal praten over het geloof. In de volgende afleveringen krijgt hij bezoek van onder anderen Giel Beelen, Jort Kelder, Catherine Keyl en Freek Vonk. Kan Van de Pavert de onbekende kant van zijn gasten laten zien?

Het programma Avondlicht is vanaf zondag 6 oktober wekelijks om 22.55 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Avondlicht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Absurd interviewprogramma Avondlicht met Sander van de Pavert begint zondag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV