Nieuw programma Ellie in de handel vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw programma Ellie in de handel vanaf maandag te zien op NPO 3
Ellie Lust gaat opnieuw op avontuur

Kijktip :

Het lijkt inmiddels een eeuwigheid geleden, maar Ellie Lust was ooit een onbekende Amsterdamse politieagente. De afgelopen jaar heeft ze zich vol op haar tv-carrière gestort, na haar deelname aan Wie is de Mol? in 2016. Maandag begint haar nieuwe programma Ellie in de handel.

Illegale handel
Uiteraard kiest Ellie niet voor de 'gewone' handel, maar duikt ze in de duistere wereld van de illegale handel. Tegenwoordig wordt bijna alles als handelswaar gezien, en de obscure 'producten' worden vaak aan de achterkant van de vrije markt verhandeld. Wie zijn de mensen die deze goederen op de markt brengen? Wat zijn hun methodes? En hoe houden we deze illegale handel als samenleving in stand? Want de illegale handel in stand houden, dat doen we zeker.

Erbarmelijke omstandigheden
Misschien heb je (tot je eigen schaamte) wel eens nep-merkkleding gedragen. Ellie laat zien onder welke erbarmelijke omstandigheden deze kleding wordt gefabriceerd. Ook brengt ze aan het licht wat de gevolgen zijn van ongecontroleerde handel in zware medicate en hoe persoonsgegevens worden verhandeld. En wat te denken van handelaren van doorgefokte honden? Ellie stelt met gevaar voor eigen leven illegale praktijken aan de kaak.

Het nieuwe programma Ellie in de handel is vanaf maandag 7 oktober wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Ellie in de handel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Ellie in de handel vanaf maandag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV