Vanavond op tv: Beste Zangers met Tim Akkerman en concert André Hazes

Vanavond op tv: Beste Zangers met Tim Akkerman en concert André Hazes
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 5 oktober

Kijktip :

Tim Akkerman staat vanavond centraal in de aflevering van Beste Zangers. NPO3 zendt een concert van André Hazes uit en op diezelfde zender start een nieuw seizoen van Klaas kan alles. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 5 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Klaas kan alles

NPO 3
NPO 3
19:20 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Klaas Kan Alles, een populair-wetenschappelijke familieprogramma waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Elke zaterdag rond 19:20 uur bij NPO Zapp op NPO 3.

Opdrachten
Presentator Klaas van Kruistum krijgt elke week een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen.

Auto optillen
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen start Klaas meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe: Kan hij een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen. Hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring met het optillen van auto's.

Hulp
Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom roept Klaas ook de hulp in van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van de Universiteit van Twente.


Special: Drag Me Down The Aisle

TLC
TLC
20:00 uur

Weten hoe je een bruiloft echt tot een verrassend feest kunt maken? Dat zie je in de TLC-special Drag Me Down The Aisle. Daarin geven vier vermaarde drag queens advies aan een aanstaande bruid.

Twijfels
Zij droomt van een onvergetelijke bruiloft, maar kampt met twijfels over haar eigen lichaam en is niet gewend om zich al te uitbundig te kleden. Tijd om de hulp in te roepen van vier queens die exact het tegenovergestelde zijn.

Feestje
De drag queens weten als geen ander hoe je een spetterend feestje moet bouwen. Bebe is al 10 jaar professioneel weddingplanner, Jujubee is stijlexpert, Alexis geeft advies over body-image en zelfvertrouwen en Thorgy weet als muzikant precies welke muziek voor de juiste sfeer zorgt. De queens hebben ook nog een verrassing in petto op de dag zelf.


Beste Zangers: Tim Akkerman

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Beste Zangers staat Tim Akkerman centraal.

Rock
De voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect brengt de rock naar 'Beste Zangers'. Samantha Steenwijk opent met haar versie van 'Just The Way I Do '.

Huilen
Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie nummers geschreven. De man die zegt niet te kunnen huilen, krijgt het zwaar als Floor Jansen voor hem het nummer 'Winner' zingt, dat Tim schreef voor zijn broer.Concert: André Hazes (2017)

NPO 3
NPO 3
21:35 uur

Registratie van het concert dat André Hazes gaf op zondag 8 januari 2017 in AFAS Live in Amsterdam.

Hits
Voor een uitzinnig publiek zong de volkszanger zowel hits van zijn vader als eigen nummers, zoals 'Leef', 'Wat Is De Waarheid', 'Hé Ouwe' en 'Ik Haal Alles Uit Het Leven'.

Mijlpaal
Het soloconcert was een mijlpaal voor de zanger, die na de release van zijn met goud bekroonde album 'Leef' en de gelijknamige single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Beste Zangers met Tim Akkerman en concert André Hazes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen